onsdag 25 december 2013

Hus till salu på Upper East Side - $114,077,000

Har du lite pengar över? Varför inte köpa detta spektakulära, nyrenoverade huset på 1858 kvadrameter i Upper East Side, New York? Huset byggdes 1884 och har 7 sovrum, 9 badrum  (6 hela, 3 utan bad) och totalt 19 rum fördelade på 6 våningar, som alla har blivit omgjorda och renoverade av de nuvarande ägarna. På den undre våningen hittar man bland annat en hemmabio (med två våningar), ett spelrum, en bar, ett fitness rum, och en bastu, på detta finns såklart också en swimmingpool. Med ett pris på ungefär 750 miljoner svenska kronor, så är detta sannerligen ett mästerverk man måste se för att tro på.




























Världens högsta vattenrutschbana

Schlitterbahn Kansas City Waterpark håller på att bygga världens hösta vattenrutschbana, "Verruckt (som betyder Vansinnig på tyska) Meg-A-Blaster" heter den och dens totalta höjd får vi inte veta förens den öppnar till allmänheten under våren 2014. Man vet dock att den är ungefär 17 våningar hög och att den kommer vara högre än den tidigare rekordhållaren som är cirka 41 meter hög.

Här har ni ett par bilder och en video ifrån byggandet:


söndag 22 december 2013

Rik man flyttar in i ett vattentorn

Det här 30 meter höga vattentornet som ligger i en liten belgisk by byggdes mellan 1938 och 1941. Det stod tomt en längre tid, enda tills en lokal affärsman, vid namnet Patrick Mets, köpte det och tog in en arkitekturfirma för att omvandla det till sitt hem.


Här har ni ett par bilder från insidan:





(Till och med katten fick sitt eget lilla utrymme)




Och såklart en bild på utsikten!












ANTI SOCIAL SOCIAL CLUB DOPENESS

SOME DOPE FITS BY HYPEBAES.